Over ons

Jolanda van de WeerdMajicou Communicatie is Jolanda van de Weerd (1968).
Ik ben sinds 1 januari 2011 gestart als zelfstandig Communicatieadviseur en heb ruim 10 jaar ervaring binnen het werkterrein van Openbare Orde en Veiligheid.

Ik help bedrijven door de verbinding te maken tussen management en medewerker. Door mijn jarenlange ervaring in ondersteunende werkzaamheden weet ik wat er leeft op de werkvloer en hoe een boodschap vertaald kan worden naar uw medewerkers.

Interne Bedrijfscommunicatie is mijn specialiteit. Mijn kennis, creativiteit en enthousiasme gecombineerd met uw wens om een oplossing te zoeken voor uw communicatieprobleem is een formule voor succes.

Een van mijn eigenschappen is dat ik maatschappelijk zeer betrokken ben. Zo ben ik hoofd Brandwacht bij de vrijwillige brandweer in Bunnik naast mijn reguliere activiteiten. Ik omschrijf mezelf als een ondernemende, zelfstandige, proactieve doener die goed kan organiseren en regelen, met een creatieve inslag.

Communicatie, schrijven en Social Media zijn mijn passies die ik graag voor uw bedrijf inzet. Ik nodig u uit mij een mail te sturen zodat ik in kan gaan op uw specifieke vragen. U kunt ook bellen naar 06 – 21 92 50 61.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.